Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/id00018/domains/activeblog.nl/public_html/index.php on line 93
Search Engine Optimization (SEO) | Activeblog.nl

Search Engine Optimization (SEO)

NIEMAND kan u een nummer 1 positie bij Google garanderen! Toch raden we u aan om uw teksten volgens duidelijke en eenvoudige webrichtlijnen te schrijven. Op deze manier wordt uw website door GoogleBot goed gewaardeerd. Daarnaast kunt u het beste de webrichtlijnen volgen om uw webpagina's niet te zwaar maken voor bezoekers. Dit betekent dat u geen flitsende pagina's met fraaie effecten hoeft te maken. Als uw website makkelijk vindbaar moet zijn, kunt u altijd een aantal handige tips volgen.

SEO is belangrijk

Zoals u heeft gelezen, is een webdesign onvoldoende voor een uitstekende website. Voor dit portaal hoort u voor content te zorgen die op de behoeften van uw bezoekers aansluit. Tevens is SEO erg belangrijk voor uw website, omdat uw informatie snel moet worden gevonden door bezoekers. Doorsnee internetgebruikers wachten niet urenlang op traag ladende pagina's. In andere woorden, u heeft ongetwijfeld zoekmachineoptimalisatie (SEO) nodig om op de eerste pagina's van zoekmachines te komen.

Tips voor het schrijven van SEO-teksten

Search Engine Optimization (SEO) is belangrijk om uw website vindbaar te maken. Hiervoor raden we u om de volgende tips te volgen:

  • Website up-to-date. Het is aanbevolen om regelmatig uw website van SEO te voorzien. Hiermee bedoelen we dat er continu nieuwe teksten moeten worden geschreven. Het schrijven van webteksten moet aan de hand van keywords gebeuren, zodat uw website in de eerste zoekresultaten worden weergegeven. De content in uw webpagina's moeten elke keer via verschillende kanalen worden gepromoot. Op deze manier zullen uw volgers op bijvoorbeeld Facebook en Instagram op de hoogte zijn van de laatste content die is geplaatst. Zij kunnen zelfs de webteksten delen om het bereik van uw website te vergroten.
  • Combinatie van alle elementen. Bij het schrijven van uw SEO-teksten voor websites raden we u aan om een combinatie te doen van de titels, omschrijvingen van uw pagina's, sleutelwoorden en de juiste positie ervan. Wanneer u dit doet, zullen uw webteksten duidelijk worden weergegeven. Daarnaast zullen uw webpagina's beter worden gevonden via bijvoorbeeld de Google-algoritmen.
  • Zoekmachinevriendelijk. Ook raden we u aan om uw teksten zoekmachinevriendelijk te maken. Hiermee bedoelen we dat uw teksten op de SEO website niet vol zitten met keywords. Daardoor zullen zij als irritant worden beschouwd door bezoekers. Zij zullen een negatief beeld hebben van uw teksten en website. Daarnaast kunnen uw webteksten door Google worden geblokkeerd. Deze zoekmachine wil immers geen webteksten hebben die als spam worden beschouwd.
  • Doelgroep. Tevens is het aangeraden om de webteksten specifiek voor uw doelgroep te schrijven. Dit betekent dat de SEO-teksten voor websites in de taal van het publiek worden geschreven. Als u bijvoorbeeld artikelen voor jongeren schrijft, kunt u het beste 'jij' of 'je' gebruiken in plaats van 'u'. Wanneer u alle teksten in de taal van uw doelgroep schrijft, zullen de personen in deze groep zich aangesproken voelen. Daardoor is de kans groot dat zij uw content aan anderen aanbevelen via bijvoorbeeld social media.